fbpx

Tilaus- ja toimitusehdot

Tärkein ensin: Tuotetta ei voi palauttaa, mutta virheelliset tuotteet korvataan rahojen palautuksella tai vastaavalla uudella tuotteella asiakkaan toiveen mukaan.

Yleistä

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme ympäri vuorokauden. Jos sinulla on kysyttävää toimitustavoista, tuotteista tai maksutavoista, otathan yhteyttä meihin ennen tilaamista.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 14%.

Kaikki tuotteemme valmistetaan aina asiakkaan tilauksen jälkeen taataksemme mahdollisimman parhaan ja tuoreen tuotteen sinulle. Valmistamme tuotteita pääsääntöisesti maanantaisin ja torstaisin ja lähetämme ne samana päivänä Matkahuollon kautta (pl. juhlapyhät).

Toimitustavat

Matkahuolto

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon toimesta paketteina, jotka ovat noudettavissa asiakkaan valitsemasta noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Voit myös tilata tuotteet suoraan kotiisi. Matkahuolto ilmoittaa paketin saapumisesta asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Saat ilmoituksen, kun tilaustasi aloitetaan tekemään ja myös kun se lähtee meiltä sinulle. Tilauksen lähdettyä se saapuu sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.

Nouto tilalta

Voit tehdä tilauksen nettipuodissamme ja noutaa tilauksesi suoraan tilaltamme. Olethan yhteydessä heti tilauksesi jälkeen noutoaikataulusta. Valitessasi toimitustavaksi -Nouto tilalta, vältyt toimituskuluilta.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät matkahuollon hinnaston mukaan ja näkyvät sinulle tilauksentekovaiheessa. Toimituskulut sisältävät arvonlisäveron 24%

Erillisiä pakkauskuluja emme peri.

Maksutavat

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi meille. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään meille. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Voit lukea lisää Checkoutin maksuehdoista seuraavasta linkistä. https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Tuotteen palautusoikeus

Tuotetta ei voi palauttaa, mutta virheelliset tuotteet korvataan rahojen palautuksella tai vastaavalla uudella tuotteella asiakkaan toiveen mukaan.

Kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaalle tilausta vastaan, jonka vuoksi tuotteen edelleen myynti palautuksen jälkeen ei enää onnistu. Jos asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen tuotteen virheellisyyden vuoksi, tuote korvataan asiakkaalle asiakkaan toiveen mukaan joko uudella tuotteella tai maksamalla tuotteen hinta takaisin (ei koske postikuluja).

Jos asiakas valitsee rahojen palautuksen, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Menettelyistä on aina sovittava erikseen Koivistonkulman Luomutila Oy:n kanssa.

Reklamaatiot

Asiakkaan on 7 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta ilmoitettava mahdolliset tuotevirheet ja puutteet lähetyksessä.

Asiakkaan on lähetettävä vialliset tuotteet pyydettäessä takaisin.

Reklamaation kohdalla on aina hyvä olla suoraan yhteydessä joko sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi 1.10.2020 alkaen.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

Puolen Hehtaarin Metsä

Koivistonkulman Luomutila Oy
Koivistonkulma 154

32300 Mellilä
Puh. 050 3779394
koivistonkulmanluomutila@gmail.com