fbpx

Luomu kaurajauho

6,95 

Toistaiseksi myllytämme pääasiassa keskiviikkoisin. Jos haluat tuotteesi ennen seuraavaa keskiviikkoa, mainitse siitä tilauksen yhteydessä, niin järjestämme asian.
  • Ekologisesti tuotettua
  • Tehty sinua varten
  • Tiedä mitä syöt
  • Alusta loppuun tilalla tehtyä
Ruokaa omasta maasta

täysjyvää, valmistettu alusta loppuun omalla tilalla

Kaurajauho on herkullista niin makeissa kuin suolaisissakin leivonnaisissa ja siinä maistuu aito kauran maku. Tuotteen prosessointi on jätetty minimiin, joka tarkoittaa sitä, että kaikki ylimääräinen käsittely on jätetty tekemättä. Valmistamme tuotteen vasta tilauksesta, jolla voimme taata sinulle tuotteen olevan parhaimmillaan sen saapuessa sinulle.  Korvaamalla osan jauhoista kaurajauhoilla saat leivonnaisistasi maistuvampia ja kuitupitoisempia. Kokeile ja ihastu!

Tilamme on sitoutunut mukaan kehittelemään hiilensitomista maahan. Pyrimme koko ajan kehittämään viljelyä ekologisempaan suuntaan sekä huomioimaan työssämme luonnon monimuotoisuuden lisäämistä. Meillä vijelyspelloilla ei käytetä lainkaan kemiallisia- tai eläinperäisiä ravinteita.

Ainesosat: 100% Luomukaura.

Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/Näringsvärde/100g:

Energia/Energi: 1634kJ/390kcal
Rasvaa/Fett: 7,1g

joista tyydyttynyttä rasvahappoja/varav mättade fettsyror 1,3g

Hiilihydraatteja/Kolhydrat 63,9g

josta sokereita/varav sockerarter 0,9g

Ravintokuitua/Kostfiber 9,0g
Proteiinia/Protein 12,6g
Suolaa/Salt 0g

Tiedä mistä ruokasi tulee

Tiedä mistä ruokasi tulee ja nauti siitä tuoreena saaden siitä irti kaikki mahdollinen hyvä. Meillä tuote valmistetaan sinua varten vasta tilauksesi jälkeen. Pakkauksesta näet myös ruokasi tuotannon vaiheet.

1.

Teet tilauksen nettipuodistamme

Tilaa vaikka kotiovelle toimitettuna tai nouda suoraan tilaltamme.

2.

Ruokasi valmistetaan

Ruokasi valmistetaan meillä myllyssä sinua varten. Ryhdymme valmistamaan viljan valmiiksi tuotteeksi vasta tehtyäsi tilauksen.

3.

Herkuttele ekologisesti

Pakkauksesta näet ruokasi vaiheet kylvöhetkestä lähtien. Voit hävittää pakkauksen paperin mukana. Pakkauksen tarra on valmistettu kierrätyspaperista.

Palaa alkuun tilaamaan