fbpx

Luomu kauralese 500g

3,50 

Toistaiseksi myllytämme pääasiassa keskiviikkoisin. Jos haluat tuotteesi ennen seuraavaa keskiviikkoa, mainitse siitä tilauksen yhteydessä, niin järjestämme asian.
  • Ekologisesti tuotettua
  • Tehty sinua varten
  • Tiedä mitä syöt
  • Alusta loppuun tilalla tehtyä
Ruokaa omasta maasta
Kädessäsi oleva luomu kauralese on valmistettu alusta loppuun omalla tilalla. Tuotteen prosessointi on jätetty minimiin, joka tarkoittaa sitä, että kaikki ylimääräinen käsittely on jätetty tekemättä. Puinnin ja kuivauksen jälkeen kaura on puhdistettu, kuorittu ja valmistettu valmiiksi leseeksi tilan omassa myllyssä. Lese syntyy samassa prosessissa kaurajauhon kanssa. Leseet valmistetaan aina kaurajauhon kanssa samassa yhteydessä ekologisen ruoantuotannon ehdoilla. Leseet ovat huippuruokaa. Ne ovat todella kuitupitoisia ja sisältävät paljon hyviä rasvoja ja proteiinia. Lese poikkeaa muista tuotteistamme siinä, että se on valmistettu kaurajauhon teon yhteydessä, eikä vasta tilauksen jälkeen.

Tilamme on sitoutunut mukaan kehittelemään hiilensitomista maahan. Pyrimme koko ajan kehittämään viljelyä ekologisempaan suuntaan sekä huomioimaan työssämme luonnon monimuotoisuuden lisäämistä. Meillä vijelyspelloilla ei käytetä lainkaan kemiallisia- tai eläinperäisiä ravinteita.

Ainesosat: 100% Luomukaura

Säilytys: Kuivassa ja viileässä

Ingredienser: ekologiskhavre

Förvaring: torrt och svalt.

Kauralesettä voit käyttää sellaisenaan myslin tilalla tuomaan kuitua ja elinvoimaa esimerkiksi jogurttiisi tai lisätä sitä smoothiesi joukkoon. Leipiin leseet tuovat herkullista makua ja rouheisuutta.

Ravintoarvot/Näringsvärde/100g:

Energia/Energi: 1575kJ/376kcal
Rasvaa/Fett: 7,3g

joista tyydyttynyttä rasvahappoja/varav mättade fettsyror 1,3g

Hiilihydraatteja/Kolhydrat 52,2g

josta sokereita/varav sockerarter 1,4g

Ravintokuitua/Kostfiber 17,5g
Proteiinia/Protein 16,2g
Suolaa/Salt 0g

Tiedä mistä ruokasi tulee

Tiedä mistä ruokasi tulee ja nauti siitä tuoreena saaden siitä irti kaikki mahdollinen hyvä. Meillä tuote valmistetaan sinua varten vasta tilauksesi jälkeen. Pakkauksesta näet myös ruokasi tuotannon vaiheet.

1.

Teet tilauksen nettipuodistamme

Tilaa vaikka kotiovelle toimitettuna tai nouda suoraan tilaltamme.

2.

Ruokasi valmistetaan

Ruokasi valmistetaan meillä myllyssä sinua varten. Ryhdymme valmistamaan viljan valmiiksi tuotteeksi vasta tehtyäsi tilauksen.

3.

Herkuttele ekologisesti

Pakkauksesta näet ruokasi vaiheet kylvöhetkestä lähtien. Voit hävittää pakkauksen paperin mukana. Pakkauksen tarra on valmistettu kierrätyspaperista.

Palaa alkuun tilaamaan