fbpx

Luomu Ruisvehnähiutale 500g

5,20 

Toistaiseksi myllytämme pääasiassa keskiviikkoisin. Jos haluat tuotteesi ennen seuraavaa keskiviikkoa, mainitse siitä tilauksen yhteydessä, niin järjestämme asian.
  • Ekologisesti tuotettua
  • Tehty sinua varten
  • Tiedä mitä syöt
  • Alusta loppuun tilalla tehtyä
Ruokaa omasta maasta
Ruisvehnä on oma viljalajinsa ja omaa rukiin maun, mutta miedompana. Ruisvehnä sisältää paljon kuitua ja proteiinia. Se on luontaisesti makeaa ja siitä syntyykin erityisen maukas puuro luonnon omista aineksista. Ruisvehnä on tuotettu alusta loppuun omalla tilalla. Tuotteen prosessointi on jätetty minimiin. Ruisvehnä on valmistettu litistämällä jyvästä valmiiksi hiutaleeksi tilan omassa myllyssä. Valmistamme tuotteen aina vasta tilauksesta sinua varten.  

Tilamme on sitoutunut mukaan kehittelemään hiilensitomista maahan. Pyrimme koko ajan kehittämään viljelyä ekologisempaan suuntaan sekä huomioimaan työssämme luonnon monimuotoisuuden lisäämistä. Meillä vijelyspelloilla ei käytetä lainkaan kemiallisia- tai eläinperäisiä ravinteita.

Ainesosat: 100% luomu ruisvehnä

Säilytys: kuivassa ja viileässä

Ingredienser: 100% ekologisk triticale

Förvaring: torrt och svalt

Ravintoarvot/ Näringsvärde/ 100g:

Energia/ Energi: 1371 kJ / 325 kcal
Rasvaa/Fett: 1,6 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat: 63,0 g

joista sokereita 11,8 g

Ravintokuitua/Kostfiber: 12,2 g
Proteiinia/Protein: 8,4 g
Suolaa/Salt: 0 g

Ruisvehnäpuuro (4 annosta:)

Kiehauta vesi (1l), ja lisää 3 dl hiutaleita. Kiehauta ja anna kiehua hetken, jonka jälkeen kiehuttele puuro hiljallee kypsäksi kannen alla välillä sekoittaen. Mausta suolalla ( n. 1tl) ja nauti.

Tiedä mistä ruokasi tulee

Tiedä mistä ruokasi tulee ja nauti siitä tuoreena saaden siitä irti kaikki mahdollinen hyvä. Meillä tuote valmistetaan sinua varten vasta tilauksesi jälkeen. Pakkauksesta näet myös ruokasi tuotannon vaiheet.

1.

Teet tilauksen nettipuodistamme

Tilaa vaikka kotiovelle toimitettuna tai nouda suoraan tilaltamme.

2.

Ruokasi valmistetaan

Ruokasi valmistetaan meillä myllyssä sinua varten. Ryhdymme valmistamaan viljan valmiiksi tuotteeksi vasta tehtyäsi tilauksen.

3.

Herkuttele ekologisesti

Pakkauksesta näet ruokasi vaiheet kylvöhetkestä lähtien. Voit hävittää pakkauksen paperin mukana. Pakkauksen tarra on valmistettu kierrätyspaperista.

Palaa alkuun tilaamaan