fbpx

Luomu vehnäjauho, tumma ja hieno

5,60 

Toistaiseksi myllytämme pääasiassa keskiviikkoisin. Jos haluat tuotteesi ennen seuraavaa keskiviikkoa, mainitse siitä tilauksen yhteydessä, niin järjestämme asian.
  • Ekologisesti tuotettua
  • Tehty sinua varten
  • Tiedä mitä syöt
  • Alusta loppuun tilalla tehtyä
Ruokaa omasta maasta

Kuitupitoinen mutta hieno vehnäjauho

Omalla tilalla alusta loppuun valmistettu vehnäjauho, jossa ravintoarvot ovat kuin täysjyvävehnäjauhossa, mutta se on koostumukseltaan hyvin hienoa. Tumma ja hieno vehnäjauho sopii erinomaisesti kaikkeen leivontaan ja on todella herkullista esimerkiksi leivissä.

Tilamme on sitoutunut mukaan kehittelemään hiilensitomista maahan. Pyrimme koko ajan kehittämään viljelyä ekologisempaan suuntaan sekä huomioimaan työssämme luonnon monimuotoisuuden lisäämistä. Meillä vijelyspelloilla ei käytetä lainkaan kemiallisia- tai eläinperäisiä ravinteita.

Ainesosat: 100% Luomuvehnä.

Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Ingredienser: 100% ekologisk vete.

Förvaring: torrt och svalt.

Ravintoarvot/Näringsvärde/100g:

Energia/Energi: 1498 kJ/ 358 kcal
Rasvaa/Fett: 2,5g

joista tyydyttynyttä rasvahappoja/varav mättade fettsyror 0,4g

Hiilihydraatteja/Kolhydrat 63,8g

josta sokereita/varav sockerarter 1,2g

Ravintokuitua/Kostfiber 12,6g
Proteiinia/Protein 13,0g
Suolaa/Salt 0g

Tumma vehnäjauho on kuitupitoinen ja maukkaampi vaihtoehto tavanomaisen vehnäjauhon tilalle. Se on koostumukseltaan hienoa ja sopii erinomaisesti erilaisten leipien leivontaan, sekä käytettäväksi osana monipuolista ruokavaliota. Hienommassa vehnäjauhossa leivontaominaisuuden ovat paremmat kuin täysjyvävehnäjauhossa.

Tiedä mistä ruokasi tulee

Tiedä mistä ruokasi tulee ja nauti siitä tuoreena saaden siitä irti kaikki mahdollinen hyvä. Meillä tuote valmistetaan sinua varten vasta tilauksesi jälkeen. Pakkauksesta näet myös ruokasi tuotannon vaiheet.

1.

Teet tilauksen nettipuodistamme

Tilaa vaikka kotiovelle toimitettuna tai nouda suoraan tilaltamme.

2.

Ruokasi valmistetaan

Ruokasi valmistetaan meillä myllyssä sinua varten. Ryhdymme valmistamaan viljan valmiiksi tuotteeksi vasta tehtyäsi tilauksen.

3.

Herkuttele ekologisesti

Pakkauksesta näet ruokasi vaiheet kylvöhetkestä lähtien. Voit hävittää pakkauksen paperin mukana. Pakkauksen tarra on valmistettu kierrätyspaperista.

Palaa alkuun tilaamaan