fbpx

Luomu vehnäjauho, täysjyvä

5,60 

Toistaiseksi myllytämme pääasiassa keskiviikkoisin. Jos haluat tuotteesi ennen seuraavaa keskiviikkoa, mainitse siitä tilauksen yhteydessä, niin järjestämme asian.
  • Ekologisesti tuotettua
  • Tehty sinua varten
  • Tiedä mitä syöt
  • Alusta loppuun tilalla tehtyä
Ruokaa omasta maasta

Täysjyvää, valmistettu alusta loppuun omalla tilalla.

Täysjyvävehnäjauho on terveellisempi vaihtoehto tavanomaisemmalle vehnäjauholle. Voit korvata sillä osan tai kaikki vehnäjauhoista. Siinä mukana on koko vehnän jyvä. Se on runsaskuituinen ja terveellinen vaihtoehto ruuanlaittoon ja leivontaan. Kokeile esimerkiksi sämpylöissä ja ihastu. Valmistamme tuotteen vasta tilauksesta, jolla voimme taata sinulle tuotteen olevan parhaimmillaan sen saapuessa sinulle.

Tilamme on sitoutunut mukaan kehittelemään hiilensitomista maahan. Pyrimme koko ajan kehittämään viljelyä ekologisempaan suuntaan sekä huomioimaan työssämme luonnon monimuotoisuuden lisäämistä. Meillä vijelyspelloilla ei käytetä lainkaan kemiallisia- tai eläinperäisiä ravinteita.

Ainesosat: 100% Luomuvehnä.

Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Ingredienser: 100% ekologisk vete.

Förvaring: torrt och svalt.

Ravintoarvot/Näringsvärde/100g:

Energia/Energi: 1498 kJ/ 358 kcal
Rasvaa/Fett: 2,5g

joista tyydyttynyttä rasvahappoja/varav mättade fettsyror 0,4g

Hiilihydraatteja/Kolhydrat 63,8g

josta sokereita/varav sockerarter 1,2g

Ravintokuitua/Kostfiber 12,6g
Proteiinia/Protein 13,0g
Suolaa/Salt 0g

Täysjyvävehnäjauho on terveellisempi vaihtoehto tavanomaisemmalle vehnäjauholle. Voit korvata sillä osan tai kaikki vehnäjauhoista.

Täysjyvässä mukana on koko vehnän jyvä. Se on runsaskuituinen ja terveellinen vaihtoehto ruuanlaittoon ja leivontaan. Kokeile esimerkiksi sämpylöissä ja ihastu.

Tiedä mistä ruokasi tulee

Tiedä mistä ruokasi tulee ja nauti siitä tuoreena saaden siitä irti kaikki mahdollinen hyvä. Meillä tuote valmistetaan sinua varten vasta tilauksesi jälkeen. Pakkauksesta näet myös ruokasi tuotannon vaiheet.

1.

Teet tilauksen nettipuodistamme

Tilaa vaikka kotiovelle toimitettuna tai nouda suoraan tilaltamme.

2.

Ruokasi valmistetaan

Ruokasi valmistetaan meillä myllyssä sinua varten. Ryhdymme valmistamaan viljan valmiiksi tuotteeksi vasta tehtyäsi tilauksen.

3.

Herkuttele ekologisesti

Pakkauksesta näet ruokasi vaiheet kylvöhetkestä lähtien. Voit hävittää pakkauksen paperin mukana. Pakkauksen tarra on valmistettu kierrätyspaperista.

Palaa alkuun tilaamaan