fbpx

Rouheinen Luomu kaurajauho

6,95 

Toistaiseksi myllytämme pääasiassa keskiviikkoisin. Jos haluat tuotteesi ennen seuraavaa keskiviikkoa, mainitse siitä tilauksen yhteydessä, niin järjestämme asian.
  • Ekologisesti tuotettua
  • Tehty sinua varten
  • Tiedä mitä syöt
  • Alusta loppuun tilalla tehtyä
Ruokaa omasta maasta
Rouheinen jauho,  mukana myös lese Puolen Hehtaarin Metsän tuore & höyryttämätön Rouheinen kaurajauho on valmistettu alusta loppuun omalla tilalla. Rouheinen kaurajauho sisältää koko kauran jyvän ja siksi se on koostumukseltaan rouheista. Mukana jauhossa on myös maukas kauran lese. Rouheinen kaurajauho sopii erinomaisesti erilaisten leipien valmistukseen. Tuotteen prosessointi on jätetty minimiin, joka tarkoittaa sitä, että kaikki ylimääräinen käsittely on jätetty tekemättä. Valmistamme tuotteen vasta tilauksesta, jolla voimme taata sinulle tuotteen olevan parhaimmillaan sen saapuessa sinulle.

Tilamme on sitoutunut mukaan kehittelemään hiilensitomista maahan. Pyrimme koko ajan kehittämään viljelyä ekologisempaan suuntaan sekä huomioimaan työssämme luonnon monimuotoisuuden lisäämistä. Meillä vijelyspelloilla ei käytetä lainkaan kemiallisia- tai eläinperäisiä ravinteita.

Ainesosat: 100% Luomukaura.

Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

 

Ingredienser: 100% ekologiskhavre

Förvaring: torrt och svalt

 

Ravintoarvot/Näringsvärde/100g

Energia/energi: 1 634 Kj/390 kcal
Rasvaa/Fett 7.1 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 63.9 g

josta sokereita/varav sockerarter 0.9 g

Ravintokuitua/Kostfiber 9 g
Proteiinia/Protein 12,6 g
Suola/ Salt o g

7dl Rouheisiä kaurajauhoja

1dl Puolen Hehtaarin Metsän kauralesettä

1dl Puolen Hehtaarin Metsän kaurahiutale

3tl psylliumia

2dl hienoa porkkanaraastetta

2 tl suolaa

25g tuorehiivaa

5dl vettä

Luota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sekoita muuta ainekset. Anna nousta noin tunnin ajan liinan alla. Nostele lusikalla pellille. Laita kaksi lusikallista yhteen, niin saat leivistä sydämenmuotoisia <3 Paista 225 C uunin keskitasolla 35 minuuttia.

Tiedä mistä ruokasi tulee

Tiedä mistä ruokasi tulee ja nauti siitä tuoreena saaden siitä irti kaikki mahdollinen hyvä. Meillä tuote valmistetaan sinua varten vasta tilauksesi jälkeen. Pakkauksesta näet myös ruokasi tuotannon vaiheet.

1.

Teet tilauksen nettipuodistamme

Tilaa vaikka kotiovelle toimitettuna tai nouda suoraan tilaltamme.

2.

Ruokasi valmistetaan

Ruokasi valmistetaan meillä myllyssä sinua varten. Ryhdymme valmistamaan viljan valmiiksi tuotteeksi vasta tehtyäsi tilauksen.

3.

Herkuttele ekologisesti

Pakkauksesta näet ruokasi vaiheet kylvöhetkestä lähtien. Voit hävittää pakkauksen paperin mukana. Pakkauksen tarra on valmistettu kierrätyspaperista.

Palaa alkuun tilaamaan